Προγράμματα Μισθοδοσίας

Προγράμματα Μισθοδοσίας

Στην Info Process προσφέρουμε σύγχρονα και ευέλικτα προγράμματα διαχείρισης μισθοδοσίας και ανθρώπινου δυναμικού, ιδανικά για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Επιλέγοντας μία από τις δύο πιο δυνατές μας λύσεις, Softone και Epsilon Νet, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλήρες πακέτο μισθοδοσίας, φορολογικών υποχρεώσεων, δαπανών εργασίας, διαχείρισης πελατών και προμηθευτών, διαχείρισης πληρωμών και εισπράξεων, διαχείρισης κέντρου κόστους και cashflow, με απεριόριστο αριθμό παρακολούθησης εταιρειών, χρήσεων και εργαζομένων.

προγράμματα μισθοδοσίας

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της Info Process όμως, είναι η δυνατότητα παραμετροποίησης του κάθε συστήματος έτσι ώστε να προσαρμόζεται στην ανάγκη της κάθε επιχείρησης. Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πολύτιμο εργαλείο για την εταιρεία σας το οποίο θα ανταποκρίνεται απολύτως στις δικές σας απαιτήσεις.

προγράμματα μισθοδοσίας

Softone και Epsilon Net

Επιλέξτε ανάμεσα στα δύο προγράμματα μισθοδοσίας, ζητήστε μας να κάνουμε όλες τις παραμετροποιήσεις που χρειάζεστε έτσι ώστε να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες και αποκτήστε ένα πολύτιμο εργαλείο για την καθημερινή διαχείριση της εταιρείας σας.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Τι κερδίζετε

Απλότητα"

Απλότητα

Η εγκατάσταση και η καθημερινή χρήση δεν απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις, μειώνοντας τον χρόνο εκμάθησης των λογισμικών στο ελάχιστο.

user friendly

User friendly

Η απλότητα του σχεδιασμού, η εύκολη πλοήγηση και η καταχώριση εργασιών, τα καθιστούν ως δύο από τα φιλικότερα λογισμικά της αγοράς.

extremely fast

Ταχύτητα

Όλες οι καταχωρίσεις και οι εργασίες γίνονται άμεσα, χωρίς χρονοβόρες καθυστερήσεις και αναμονές.

flexible configuration

Παραμετροποίηση

Εκτός από όλα τα βασικά εργαλεία που έχουν στο οπλοστάσιό τους, μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε απαίτηση.


Ζητήστε ένα

δωρεάν demo

Θέλετε να μάθετε πώς μπορούν το Softone και το Epsilon Net να βοηθήσουν την επιχείρησή σας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.