BI Συστήματα

BI Συστήματα

Τα BI συστήματα (Business Intelligence) είναι τα πιο σύγχρονα εργαλεία εξαγωγής αναφορών, που βοηθάνε μία επιχείρηση να σχεδιάσει τη στρατηγική της και να παίρνει αποφάσεις με βάση πραγματικά δεδομένα και επαληθεύσιμες οικονομικές προβλέψεις.

Σε έναν επιχειρηματικό κόσμο ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει να στηρίζεται στα data analytics εγκαταλείποντας το παλιό μοντέλο προβλέψεων και στηριζόμενος πλέον σε πραγματικά δεδομένα, η Info Process προσφέρει δύο από τις πιο ολοκληρωμένες BI λύσεις της αγοράς. Το Targit και το QlikView. Δύο συστήματα τα οποία σας επιτρέπουν να αντλήσετε δεδομένα και να δημιουργήσετε τα δικά σας custom reports και dashboards για καθημερινή παρακολούθηση στόχων και πωλήσεων, με βάση τα δικά σας σύνθετα πεδία.

BI Συστήματα - Business Intelligence

Επίσης, όπως και με τις περισσότερες λύσεις της Info Process, όποιο σύστημα και αν επιλέξετε, στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνεται και η δυνατότητα παραμετροποίησής του έτσι ώστε το τελικό προϊόν να ανταποκρίνεται απόλυτα στις δικές σας προσωπικές ανάγκες.

BI Συστήματα - Business Intelligence

Targit & QlikView

Επιλέξτε ανάμεσα στα δύο BI συστήματα, ζητήστε μας να σας κάνουμε την εγκατάσταση και τις παραμετροποιήσεις που χρειάζεστε έτσι ώστε να προσαρμοστεί στις δικές ανάγκες και ξεκινήστε να αξιοποιείτε τα πρώτα dashboards και να παίρνετε τις πρώτες σας σωστές αποφάσεις.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Τα οφέλη ενός BI

Σωστές αποφάσεις

Σωστές Αποφάσεις

Με ένα BI παίρνετε αποφάσεις με βάση πραγματικά δεδομένα και αναλύσεις προβλέψεων, σιγουρεύοντας την επίτευξη των στόχων σας.

data analytics

Data Analytics

Εξαγωγή δεδομένων από οποιαδήποτε βάση και κανάλι για ανάλυση, αναφορές και μοντέλα προβλέψεων.

Απλότητα

Απλότητα

Η εγκατάσταση και η καθημερινή χρήση δεν απαιτούν ιδιαίτερες γνώσεις, μειώνοντας τον χρόνο εκμάθησης των λογισμικών στο ελάχιστο.

flexible configuration

Παραμετροποίηση

Εκτός από όλα τα βασικά εργαλεία που έχουν στο οπλοστάσιό τους, μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιαδήποτε απαίτηση.


Ζητήστε ένα

δωρεάν demo

Θέλετε να μάθετε πώς μπορεί ένα BI σύστημα να βοηθήσει την επιχείρησή σας;
Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και ένας από τους συνεργάτες μας θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.